ceteor

Izvještaj o seminaru "Sigurnost i zaštita zdravlja radnika"

U periodu 10-11.05.2018. godine u hotelu GRAND HOTEL NEUM u Neumu održan je seminar „Sigurnost i zaštita zdravlja radnika“. Učesnici seminara su imali priliku saznati više o izradi akta o procjeni rizika, kao  i o zahtjevima inspekcije, ostvarivanju obaveza prema organima inspekcije zaštite na radu u industriji i izvođenju građevinskih radova, redovnim i vanrednim inspekcijskim pregledima.

Opširnije...

Izvještaj o seminaru "Alternativni načini iskorištavanja otpada kao sirovine" i "XII škola Stručnjak za upravljanje otpadom"

U periodu 09-11.05.2018. godine u hotelu GRAND HOTEL NEUM u Neumu održani su seminar „Alternativni načini iskorištavanja otpada kao sirovine“  i XII škola „Stručnjak za upravljanje otpadom“. Učesnici seminara „Alternativni načini iskorištavanja otpada kao sirovine“, imali su priliku čuti više o tehnologijama alternativnog tretmana otpada, o korisnosti komunalnog otpada kao alternativnog izvora energije. Osim navedenog, učesnici su imali priliku saznati više o modelima održivog upravljanja industrijskim otpadom i obradi emulzija i kreiranju dodatnih vrijednosti njihovom preradom kao i o proizvodnji RDF (Refuse Derived Fuel – gorivo iz otpada) i proizvodnji energije iz RDF.

Opširnije...

Request for proposals - financial guarantee for project PORTODIMARE

CETEOR is currently implementing the project PORTODIMARE within the 1st Call of the Interreg Adrion Program. 

For the purpose obtaining relevant Financial Guarantee, CETEOR seeks for such services.

For more detail and tender dossier please contact us at Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

 

Request for proposals - financial guarantee for project POWER

CETEOR is currently implementing the project POWER within the 1st Call of the Interreg Adrion Program. 

For the purpose obtaining relevant Financial Guarantee, CETEOR seeks for such services.

For more detail and tender dossier please contact us at Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

Poziv na XII školu "Stručnjak za upravljanje otpadom - stepen 1"

Koje su koristi od pohađanja škole?

Potreba za organizacijom ove škole bazirana je na činjenicama da svako pravno lice kojem je izdata okolinska dozvola u FBiH, RS i Distriktu Brčko, prema važećim propisima mora odrediti lice odgovorno za izradu Plana o upravljanju otpadom i u novoj Nomenklaturi zanimanja u BiH uspostavljeno je zanimanje stručnjak za upravljanje otpadom. U nedostatku formalnog obrazovanja za stručnjake za upravljanje otpadom, CETEOR d.o.o. Sarajevo organizuje XII školu „Stručnjak za upravljanje otpadom – stepen 1“ kako bi polaznicima pružio potrebna znanja iz oblasti upravljanja otpadom, a koji će biti u mogućnosti samostalno izraditi Plan o upravljanju otpadom.

Opširnije...

Kontaktirajte nas

Topal Osman Paše 32B,
(preko puta stadiona Grbavica)
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: 00387 33 563 580
Fax: 00387 33 205 725

E-mail: info@ceteor.ba

Testimonials